www.rtve.es /pages/rtve-player-app/2.17.1/js/
  • A la meva llista
  • Als meus favorits
  • 'Bellvitge, un hospital transformat per la Covid-19'

  • Compartir en Facebook Facebook
  • Compartir en Twitter Twitter

Especial tve catalunya - 'Bellvitge, un hospital transformat per la Covid-19'

11 juny 2020

TVE Catalunya estrena aquesta setmana 'Bellvitge, un hospital transformat per la Covid-19', un documental que mostra de quina manera s'ha transformat aquest centre mèdic per a poder atendre els malalts durant la crisi sanitària del coronavirus.

A través dels testimonis dels responsables, dels metges, infermeres i personal hospitalari de l'Hospital Universitari de Bellvitge, coneixerem quines mesures es van prendre a cada moment. La crisi sanitària va obligar al fet que un centre mèdic de referència a Catalunya es transformés totalment per a augmentar la seva capacitat hospitalària i s'adaptés a les exigències de la pandèmia. A més, coneixerem el treball que ha desenvolupat l'Institut d'Investigació Biomèdica de Bellvitge, centralitzant la gestió de nous coneixements dels investigadors que han lluitat contra la COVID-19.

El documental parla sobre la transformació històrica que ha sofert l'Hospital Universitari de Bellvitge en els darrers mesos per fer front a la pandèmia de la Covid-19. Amb aquest reportatge s'ha volgut deixar constància de la transformació i les oportunitats que ha portat en l'àmbit assistencial i de recerca el coronavirus, una malaltia desconeguda que ha provocat una crisi sanitària sense precedents. 'Bellvitge, un hospital transformat per la Covid-19' s'endinsa en escenaris claus d'aquesta pandèmia com les UCI, els Serveis d'Urgències, Pneumologia i Infeccioses i el Laboratori Clínic, entre d'altres. Els protagonistes són professionals que fan assistència a l'hospital i recerca a l'IDIBELL, i que narren en primera persona com han viscut la crisi.

El documental reflecteix l'esforç de l'hospital per donar resposta als pacients i generar nou coneixement d'aquesta malaltia. També mostra el salt endavant en l'aposta per la recerca i relata com l'IDIBELL ha posat en marxa diferents projectes per lluitar contra el coronavirus. Amb aquest documental, l'Hospital Universitari de Bellvitge i l'IDIBELL han volgut deixar constància gràfica i ajudar a documentar una crisi històrica que canviarà el rumb de l'atenció sanitària i de la recerca al nostre país.

Tenim drets d'aquest documental fins el 11 de juny del 2021

veure més sobre "Especial tve catalunya - 'Bellvitge, un hospital transformat per la Covid-19'" veure menys sobre "Especial tve catalunya - 'Bellvitge, un hospital transformat per la Covid-19'"
Programes complets (101)
Clips

Els últims 146 programes de Especials TVE Catalunya

  • Ver Miniaturas Veure Miniatures
  • Ver Listado Veure Llistat
Cercar per:
Per dates
Per tipus
Tots els vídeos i els àudios

L'administrador de la pàgina ha decidit no mostrar els comentaris d'aquest contingut en compliment de les Normes de participació

comentarios.nopermitidos