Lucía Delgado (PAH): "L'ocupació s'ha d'abordar, com es va abordar el barraquisme"
El Vespre  Lucía Delgado (PAH): "L'ocupació s'ha d'abordar, com es va abordar el barraquisme el seu dia"

La portaveu de la PAH, Lucía Delgado, defensa la nova llei d'habitatge que obligarà als grans tenidors a oferir lloguers socials a famílies...

09/06/2021 00:09:45
Recomendado para mayores de 12 años
Lucía Delgado (PAH): "L'ocupació s'ha d'abordar, com es va abordar el barraquisme el seu dia" Lucía Delgado (PAH): "L'ocupació s'ha d'abordar, com es va abordar el barraquisme el seu dia"
Lucía Delgado (PAH): "L'ocupació s'ha d'abordar, com es va abordar el barraquisme el seu dia" 00:09:45 09/06/2021
Recomendado para mayores de 12 años
Sinopsis

La primera llei que podria aprovar el nou Parlament serà la nova llei d'habitatge. ERC, Junts, la CUP i en Comú Podem donen suport a la nova proposició de llei per recuperar el decret anti desnonaments de 2019, que el Tribunal Constitucional va suspendre el passat gener. El text preveu, entre altres mesures, que els propietaris de 10 o més habitatges, estiguin obligats a oferir un lloguer social a les famílies vulnerables, no només si no es pot pagar el llguer o la hipoteca també en cas d'extinció de contactes de lloguer i fins i tot d'ocupacions. Lucía Delgado, portaveu de la PAH, creu que les entitats financeres són responsables de l'actual situació i han de fer un esforç, sobretot "quan les hem rescatat" i "veiem els sous vergonyosos" que cobren. Repassem amb ella els aspectes clau de la nova regulació que vol aprovar el Parlament.

Ficha técnica
Géneros
Información y actualidad
Idiomas
Catalán