Josep Ribas: "Els exàmens en castellà no hauran superat el 5% habitual"
El Vespre  Josep Ribas: "Els exàmens en castellà no hauran superat el 5% habitual"

El secretari general del Consell Interuniversitari de Catalunya, Josep Ribas, manté que durant la primera jornada de les proves de selectivitat...

08/06/2021 00:10:51
Recomendado para mayores de 12 años
Josep Ribas: "Els exàmens en castellà no hauran superat el 5% habitual" Josep Ribas: "Els exàmens en castellà no hauran superat el 5% habitual"
Josep Ribas: "Els exàmens en castellà no hauran superat el 5% habitual" 00:10:51 08/06/2021
Recomendado para mayores de 12 años
Sinopsis

El secretari general del Consell Interuniversitari de Catalunya, Josep Ribas, manté que durant la primera jornada de les proves de selectivitat s'ha complert amb l'ordre del TSJC d'oferir als alumnes els exàmens en les tres llengües cooficials. En aquest sentit, manté que "s'han intensificat les mesures" perquè els alumnes sàpiguen que poden triar la llengua dels exemplars. A hores d'ara, Ribas estima que la petició s'haurà situat en els nivells habituals i que la demanda d'exàmens en castellà no ha superat el 5% del total. D'altra banda ha apuntat que encara que hi pugui haver la sensació que les proves d'accés a la Universitat enguany són més fàcils, això no es correspon amb la realitat sinó que s'han donat més opcions atenent a l'excepcionalitat del darrer any marcat per la pandèmia.

Ficha técnica
Géneros
Información y actualidad
Idiomas
Catalán