Jordi Nieva:"A partir d'ara s'hauran de justificar molt bé les restriccions"
El Vespre  Jordi Nieva:"A partir d'ara s'hauran de justificar molt bé les restriccions"

El catedràtic de Dret Processal de la Universitat de Barcelona, Jordi Nieva, ha qualificat d’improvització el decret aprovat pel govern espanyol...

04/05/2021 00:06:25
Recomendado para mayores de 12 años
Jordi Nieva:"A partir d'ara s'hauran de justificar molt bé les restriccions" Jordi Nieva:"A partir d'ara s'hauran de justificar molt bé les restriccions"
Jordi Nieva:"A partir d'ara s'hauran de justificar molt bé les restriccions" 00:06:25 04/05/2021
Recomendado para mayores de 12 años
Sinopsis

El catedràtic de Dret Processal de la Universitat de Barcelona, Jordi Nieva, ha qualificat d’improvització el decret aprovat pel govern espanyol perquè el Tribunal Suprem tingui la darrera paraula a l’hora de decidir sobre les restriccions a les Comunitats Autonòmes després del 9 de maig. Per Nieva, una vegada decaigui l’estat d’alarma els govern hauran de justificar molt bé les mesures que adopten perquè seràn els tribunals autonòmics els que les hauran de ratificar. En aquest sentit alerta del perill que els jutges decideixin en funció de la seva ideològia. D’altra banda, Nieva ha advertit que la Generalitat hauria de poder seguir decidint sobre qüestions que no afecten els drets fonamentals com les limitacions d’aforament o els horaris dels establiments comercials però troba més dubtes sobre les trobades socials.

Ficha técnica
Géneros
Información y actualidad
Idiomas
Catalán