Joaquim Boadas (FECASARM): "És impossible controlar-ho tot"
El Vespre  Joaquim Boadas: "És impossible controlar-ho tot. Aplicarem el sentit comú"

El secretari general de FECASARM, Joaquim Boadas, troba impossible controlar que tothom compleix les normes i assegura que actuaran "amb sentit comú".

18/06/2021 00:06:43
Recomendado para mayores de 12 años
Joaquim Boadas: "És impossible controlar-ho tot. Aplicarem el sentit comú" Joaquim Boadas: "És impossible controlar-ho tot. Aplicarem el sentit comú"
Joaquim Boadas: "És impossible controlar-ho tot. Aplicarem el sentit comú" 00:06:43 18/06/2021
Recomendado para mayores de 12 años
Sinopsis

El secretari general de FECASARM, Joaquim Boadas, assegura que aquest diumenge a la nit només obriran un 30% dels locals. Creu que el gran gruix no ho farà fins la revetlla de Sant Joan. Des de la patronal d'oci nocturn critiquen l'ambiguitat de la norma que els permetrà reobrir i troben del tot impossible controlar que tothom compleix les distàncies de seguretat o porta la mascareta posada. Assegura que actuaran "amb sentit comú". Tot i això, té clar que als seus negocis hi haurà més compliment de les mesures de prevenció que als 'botellons' al carrer. Des de FECASARM no comparteixen que sigui una obligació mantenir la distància a la pista de ball i la barra i reclamen que es permeti aixecar-se per ballar a la teva taula sense anar a la pista. D'aquesta manera, assegura, s'evitarien les aglomeracions.

Ficha técnica
Géneros
Información y actualidad
Idiomas
Catalán