Isabel Sola: "Treballem amb una vacuna més potent i que generi més immunitat"
El Vespre  Isabel Sola: "Treballem amb una vacuna més potent i que generi més immunitat"

La codirectora del Laboratori de Coronavirus del CSIC, Isabel Sola ha explicat que les tres vacunes en què s'està treballant a Espanya es troben ja...

29/04/2021 00:10:23
Recomendado para mayores de 12 años
Isabel Sola: "Treballem amb una vacuna més potent i que generi més immunitat" Isabel Sola: "Treballem amb una vacuna més potent i que generi més immunitat"
Isabel Sola: "Treballem amb una vacuna més potent i que generi més immunitat" 00:10:23 29/04/2021
Recomendado para mayores de 12 años
Sinopsis

La codirectora del Laboratori de Coronavirus del CSIC, Isabel Sola ha explicat que les tres vacunes en què s'està treballant a Espanya es troben ja la fase final dels assajos clínics i podrien començar a veure la llum durant l'any vinent. En aquest sentit ha apuntat que la que està desenvolupant al mateix CSIC es podria administrar per via nasal i això permetria una major immunitat, i el més important que sigui més difícil que puguem seguir contagiant tot i tenir el virus. Sola parla d'una vacuna més potent que fins i tot incorpora la immunitat contra les tres variants que ara mateix preocupen més. La investigadora del CSIC també ha advertit que s'haurà d'estar preparats per seguir administrant dosis durant un temps fins que es pugui conviure amb un coronavirus amb efectes més lleus.

Ficha técnica
Géneros
Información y actualidad
Idiomas
Catalán