El Debat de La 1 amb Enric Millo
El debat de La 1  Enric Millo

Aquest dijous "El Debat de La 1", dirigit i presentat per Quim Barnola entrevista Enric Millo, delegat del govern a Catalunya, a més d’analitzar...

Disponible hasta 21-02-2222

21/09/2017 01:34:06
Recomendado para todos los públicos
Enric Millo Enric Millo
Enric Millo 01:34:06 21/09/2017

Disponible hasta: 21-02-2222 23:00:00

Recomendado para todos los públicos
Sinopsis

Aquest dijous "El Debat de La 1", dirigit i presentat per Quim Barnola entrevista Enric Millo, delegat del govern a Catalunya, a més d’analitzar l'actualitat política de la setmana amb els analistes habituals del programa.

En el programa d’avui Quim Barnola entrevista el delegat del govern espanyol a Catalunya, Enric Millo. Amb ell parlarà de la greu situació que es viu a Catalunya després de la convocatòria del referèndum il.legal de l'1-0 i de les seves conseqüències.

Els col·laboradors del programa Toni Bolaño, Nacho Martín Blanco, Carles Fernández, Martí Saballs, Xavier Fina i Maria Vila analitzaran l'entrevista i repassaran els temes més rellevants de l’actualitat política.

Ficha técnica
Dirigido por
Quim Barnola
Reparto
Quim Barnola, Toni Aira, Joan López Alegre, Toni Bolaño, Nacho Martín Blanco, Jordi Mercader, Cristina Puig, Rafa López, Carles Fernández, Andreu Mayayo, Milagros Pérez Oliva, Martí Saballs, Anna Simó, Àlex Sàlmon, Xavier Fina, Esther Vivas, Gemma Ubasart, Rafael de Ribot, Esperanza García, Manuel Cuyàs, Olga Grau, Miquel Martín Gamisans, Lola García, Maria Vila, Astrid Barrio, Esteve Crespo, Oriol Nolis, Marta Lasalas, Jordi Barbeta, María Jesús Cañ
Géneros
Información y actualidad
Idiomas
Catalán