www.rtve.es /pages/rtve-player-app/2.17.1/js/
  • A la meva llista
  • Als meus favorits
  • Continuarà - 26/02/2013

  • Compartir en Facebook Facebook
  • Compartir en Twitter Twitter

Continuarà - 26/02/2013

26 feb. 2013

"Continuarà" destaca la 24a edició del Guitar Festival Barcelona que arranca aquest dimecres amb l'actuació del grup mallorquí Antònia Font. Caracteritzats per un to festiu i unes lletres de temàtica fantàstica, el grup presenta el seu nou treball "Vostè és aquí".

De cinema, aquesta setmana insisteix en el món documental, un gènere en plena forma. La proposta: "El brujo frente al espejo", un documental dirigit per Rai García que apropa a la persona de l'ex futbolista Enrique Castro, més conegut per QUINI.

Mark Ravenhill, un dels dramaturgs britànics més importants, presenta a Barcelona "Dispara/ agafa tresor/ repeteix", sota la direcció de Josep Maria Mestres. "Continuarà" presenta aquest conjunt de peces breus que exploren els efectes personals i politics de la guerra de la vida moderna.

El programa també fa un recorregut per l'exposició que ha presentat Joan-Pere Viladecans en homenatge a Salvador Espriu. Sota el nom de "Sinera", i per commemorar l'any Espriu, el pintor, juntament amb la fundació de l'Enciclopèdia Catalana ha realitzat una antologia de tota la seva obra.

D'altres protagonistes del programa són la dissenyadora Glòria Falcón i els seus dibuixos infantils i juvenils, els llibres "La bibliotecaria d'Auschwitz" i "El magnetismo del viento nocturno" i el nou disc de La Pegatina.

veure més sobre "Continuarà - 26/02/2013" veure menys sobre "Continuarà - 26/02/2013"
Programes complets (116)
Clips

Els últims 1.327 programes de Continuarà...

  • Ver Miniaturas Veure Miniatures
  • Ver Listado Veure Llistat
Cercar per:
Per dates
Per tipus
Tots els vídeos i els àudios