www.rtve.es /pages/rtve-player-app/2.17.1/js/
  • A la meva llista
  • Als meus favorits
  • Tiana, Camprodon, Barcelona, Salt i el Masnou

  • Compartir en Facebook Facebook
  • Compartir en Twitter Twitter

Carrarius - Tiana, Camprodon, Barcelona, Salt i el Masnou

04 set. 2020

Al capítol d'aquesta setmana coneixem passejos històrics, ciutats convertides en galeries d'art i capitans de vaixell tocats per la bona fortuna. Per conèixer totes aquestes i d'altres curiositats posem els peus a les ciutats de TianaCamprodonBarcelonaSalt i el MasnouA Tiana descobrim què eren els fogatges que es feien a les viles i esbrinem quina relació tenen les nines de porcellana i els contes il·lustrats amb aquesta població. D'altra banda, a Camprodon visitem la vila natal d'Isaac Albéniz tot passejant per un carrer de nova planta, el Passeig Maristany, que segurament és la via que menys s'assembla a un carrer de tots els que visitarem.

Pel que fa a Barcelona, fem un itinerari pel Passeig de Sant Joan, des de l'antiga porta de l'Exposició Universal de 1888, l'Arc de Triomf, fins al capdamunt del carrer, tocant al barri de Gràcia. Coneixem racons històrics i amagats, monuments que es belluguen i fins i tot una fàbrica de motors d'avió. Salt, la quarta població d'aquest dimarts, ens sorpren per la quantitat descomunal d'escultures que l'omplen, i encara més pel poc espai de temps en què van ser alçades. Monuments de tots estils i amb significats d'allò més variats, que ens fan riure, aprendre i reflexionar. Per acabar, descobrim per què el Masnou és una ciutat tan allargassada i veurem de quina manera es pot governar un municipi com si es tractés d'una reunió d'una escala de veïns. Les darreres passes del programa ens duen a resseguir un meridià que creua la vila, el Meridià Verd.

veure més sobre "Carrarius - Tiana, Camprodon, Barcelona, Salt i el Masnou" veure menys sobre "Carrarius - Tiana, Camprodon, Barcelona, Salt i el Masnou"
Programes complets (26)

Els últims 26 programes de Carràrius

  • Ver Miniaturas Veure Miniatures
  • Ver Listado Veure Llistat
Cercar per:
Per dates
Per tipus
Tots els vídeos i els àudios

L'administrador de la pàgina ha decidit no mostrar els comentaris d'aquest contingut en compliment de les Normes de participació

comentarios.nopermitidos