Cafè d'idees - Pressupostos, vacuna contra la Covid i crisi migratòria | Cafè d'idees - RTVE Catalunya
Cafè d'idees  Pressupostos, vacuna contra la Covid i crisi migratòria

Cafè d'idees - Pressupostos, vacuna contra la Covid i crisi migratòria

Disponible hasta 21-02-2222

03/12/2020 01:54:44
Recomendado para mayores de 12 años
Pressupostos, vacuna contra la Covid i crisi migratòria Pressupostos, vacuna contra la Covid i crisi migratòria
Pressupostos, vacuna contra la Covid i crisi migratòria 01:54:44 03/12/2020

Disponible hasta: 21-02-2222 23:00:00

Recomendado para mayores de 12 años
Sinopsis

Gemma Nierga ha entrevistat José María Espejo-Saavedra, diputat de Ciutadans, i Gerard Pisarello, diputat d'En Comú Podem. Amb ells hem comentat la votació dels pressupostos de l'Estat que té lloc avui al Congrés. I també hem conegut l'anàlisi que fa el periodista Rodolfo Irago sobre l'aprovació dels comptes. A la tertúlia d'actualitat han participat Toni Aira i Montserrat Nebrera.

El Regne Unit serà el primer país del món que començarà a vacunar contra la Covid19, ho farà la setmana vinent. Ens ho explica el corresponsal de TVE allà Diego Arizpeleta. I també hem parlat amb Amós García Rojas, president de l'Associació Espanyola de Vacunologia.

Hem connectat amb Marc Serra, regidor de Drets de Ciutadania i Participació de l'Ajuntament de Barcelona, per conèixer el pla d'acollida de migrants provinents de Canàries en els pròxims dies a la ciutat. Hem reflexionat sobre com han viscut les persones grans i els seus familiars aquests mesos de pandèmia amb Victòria Cardona, autora del llibre "Nuestros mayores". Víctor Amela ha dedicat el seu espai de cultura al poeta Francisco Brinespremi Cervantes 2020. I Xavier Sardà ens ha explicat que aquesta nit a 'Obrim fil' debatran sobre la llengua.

Ficha técnica
Géneros
Información y actualidad, Cataluña
Idiomas
Catalán