"No només importa quants hotels hi ha oberts sinó les condicions"
Cafè d'idees  Cafè d'Idees - Jordi Mestre "No només importa quants hotels hi ha oberts sinó les condicions en què ho fan"

Jordi Mestre "No només importa quants hotels hi ha oberts sinó les condicions en què ho fan"

07/06/2021 00:07:52
Recomendado para mayores de 12 años
Cafè d'Idees - Jordi Mestre "No només importa quants hotels hi ha oberts sinó les condicions en què ho fan" Cafè d'Idees - Jordi Mestre "No només importa quants hotels hi ha oberts sinó les condicions en què ho fan"
Cafè d'Idees - Jordi Mestre "No només importa quants hotels hi ha oberts sinó les condicions en què ho fan" 00:07:52 07/06/2021
Recomendado para mayores de 12 años
Sinopsis

Jordi Mestre, president del Gremi d'Hotels de Barcelona, ens explica que l'ocupació als hotels es baixa, "d'un 30%", i els preus als quals s'estan venent les habitacions també ho són. Això indica que no només importa quants hotels hi ha oberts sinó les condicions en què ho fan. Assegura que el turisme de Barcelona no només és el que porten els hotelers sinó que tenim molts pisos turístics il·legals i s'ha d'apostar per un turisme de més qualitat. En relació amb les companyies 'low cost' creu que han provocat un salt molt gran en la mobilitat. "Hi ha gent que no vol gastar-se tants diners en el trajecte i l'empren per a altres coses".

Ficha técnica
Géneros
Información y actualidad, Cataluña
Idiomas
Catalán