Cafè d'idees | Salvador Illa: "Borras vol reformar el reglament per beneficiar-se'n" - RTVE Catalunya
Cafè d'idees  Illa: "Borras vol reformar el reglament per beneficiar-se'n"

Salvador Illa està decebut amb les primeres paraules de Laura Borràs com a presidenta del Parlament. En una entrevista al Cafè d'idees, el candidat...

16/03/2021 00:30:37
Recomendado para mayores de 12 años
Illa: "Borras vol reformar el reglament per beneficiar-se'n" Illa: "Borras vol reformar el reglament per beneficiar-se'n"
Illa: "Borras vol reformar el reglament per beneficiar-se'n" 00:30:37 16/03/2021
Recomendado para mayores de 12 años
Sinopsis

Salvador Illa està decebut amb les primeres paraules de Laura Borràs com a presidenta del Parlament. En una entrevista al Cafè d'idees, el candidat del PSC a la presidència de la Generalitat, l'acusa de voler-se beneficiar personalment amb unareforma del reglament i de tenir una "actitud sectària" reunint només els independentistes de la mesa. L'exministre de Sanitat també lamenta les crítiques del president Torra a la seva gestió, i assegura que "tota la pandèmia és una refutació del plantejament polític i de l'actitud del senyor Torra". Illa recorda és el president del Govern qui prendrà les decisions sobre qui ha de substituir Pablo Iglesias i com s'ha de reestructurar l'executiu i envia un missatge de "confiança" i tranquil·litat als vacunats amb AstraZeneca.

Ficha técnica
Géneros
Información y actualidad, Cataluña
Idiomas
Catalán