Cafè d'idees | Salvador Illa: "Qui té per objectiu la independència divideix, i jo no vull dividir" - RTVE Catalunya
Cafè d'idees  Illa: "Qui té per objectiu la independència divideix"

Salvador Illa reitera que no vol governar amb independentistes, ja que signifiquen divisió. En una entrevista amb Gemma Nierga al Cafè d'Idees, el...

08/02/2021 00:21:23
Recomendado para mayores de 12 años
Illa: "Qui té per objectiu la independència divideix" Illa: "Qui té per objectiu la independència divideix"
Illa: "Qui té per objectiu la independència divideix" 00:21:23 08/02/2021
Recomendado para mayores de 12 años
Sinopsis

Salvador Illa reitera que no vol governar amb independentistes, ja que signifiquen divisió. En una entrevista amb Gemma Nierga al Cafè d'Idees, el candidat del PSC a les eleccions del 14 de febrer considera que "qui té per objectiu la independència divideix", i ell no vol dividir, sinó retrobar "els catalans entre nosaltres mateixos".

L'exministre de Sanitat assegura que no acceptaria els vots de Vox, que està lluny seu políticament i el volen posar a presó, alhora que condemna els atacs violents contra ells. Considera que "els dona visibilitat" i el que cal és "discutir amb arguments, no a pedrades". De cara a les votacions del 14F, defensa tant la data com la seguretat dels comicis davant l'amenaça de més contagis de coronavirus. També assegura estar "molt convençut" de la seva catalanitat, tot i que alguns han posat en dubte la catalanitat dels no independentistes.

Ficha técnica
Géneros
Información y actualidad, Cataluña
Idiomas
Catalán