Cafè d'idees - Marta Vilalta: "Junts acceptarà la via de negociació amb l'Estat"
Cafè d'idees  Marta Vilalta: "Junts acceptarà la via de negociació"

Marta Vilalta està convençuda que Junts per Catalunya acceptarà la seva proposta de negociació amb l'Estat per trobar resposta al conflicte...

19/02/2021 00:30:54
Recomendado para mayores de 12 años
Marta Vilalta: "Junts acceptarà la via de negociació" Marta Vilalta: "Junts acceptarà la via de negociació"
Marta Vilalta: "Junts acceptarà la via de negociació" 00:30:54 19/02/2021
Recomendado para mayores de 12 años
Sinopsis

Marta Vilalta està convençuda que Junts per Catalunya acceptarà la seva proposta de negociació amb l'Estat per trobar resposta al conflicte entre Catalunya Espanya. En una entrevista al Cafè d'idees amb Gemma Nierga, la secretària general adjunta d'Esquerra Republicana de Catalunya recorda que JxCat ja van formar part de la taula de diàleg i assegura que "en aquesta legislatura serà prioritari un marc de negociació". La portaveu dels republicans considera que el Govern que ha de sortir del 14-F no és "per tornar a la unilateralitat" i aposta per recuperar "la imatge del 3 d'octubre": "De les eleccions surt reforçada la idea d'un referèndum negociació".

Vilalta també aposta per revistar el model de seguretat pública "en el marc del Parlament", ja que es tracta d'un "debat complex". Reconeix que serà un dels temes de les negociacions per formar Govern, com també ho serà la imputació de Laura Borràs, ja que "complica" el que pugui passar aquesta legislatura. "Solidaritat amb els que pateixen la repressió de l'Estat, però implacables amb les males praxis", considera al respecte.

Ficha técnica
Géneros
Información y actualidad, Cataluña
Idiomas
Catalán