Cafè d'idees | Laura Borràs: "Estic decebuda amb la CUP, els sento com meus" - RTVE Catalunya
Cafè d'idees  Borràs: "Estic decebuda amb la CUP, els sento com meus"

La candidata de Junts per Catalunya a la Generalitat, Laura Borràs, diu estar decebuda amb la CUP en relació amb les paraules de Dolors...

03/02/2021 00:11:32
Recomendado para mayores de 12 años
Borràs: "Estic decebuda amb la CUP, els sento com meus" Borràs: "Estic decebuda amb la CUP, els sento com meus"
Borràs: "Estic decebuda amb la CUP, els sento com meus" 00:11:32 03/02/2021
Recomendado para mayores de 12 años
Sinopsis

La candidata de Junts per Catalunya a la Generalitat, Laura Borràs, diu estar decebuda amb la CUP en relació amb les paraules de Dolors Sabater sobre la seva possible investidura. Tot i que els agraeix la sinceritat, diu estar dolguda assegurant que "els sento com els meus".

En una entrevista al Cafè d'idees de Gemma NiergaBorràs replica les paraules de la líder de la CUP: "Ella mateixa, que està imputada o ha declarat per imputació, no estarà a les llistes?". Tot i això, la candidata de JxCat és molt contundent amb la CUP, retraient el seu paper i el seu vot a la investidura de Jordi Turull com a president de la Generalitat, criticant que "d'ells depenia que pogués anar al suprem com a president, no derrotat per l'independentisme".

En un altre sentit, Borràs matisa que l'aposta de Junts per Catalunya no és declarar la independència si els partits independentistes sumen més del 50% en les eleccions catalanes del 14 de febrer. La candidata aposta per declarar la independència "quan estiguem en condició de fer-ho per no recular".

Ficha técnica
Géneros
Información y actualidad, Cataluña
Idiomas
Catalán