Dolors Montserrat, Javier Cámara i toc de queda | Cafè d'idees - RTVE Catalunya
Cafè d'idees  Dolors Montserrat, Javier Cámara i toc de queda

Cafè d'idees - Dolors Montserrat, Javier Cámara i toc de queda

Disponible hasta 21-02-2222

26/10/2020 01:55:29
Recomendado para mayores de 12 años
Dolors Montserrat, Javier Cámara i toc de queda Dolors Montserrat, Javier Cámara i toc de queda
Dolors Montserrat, Javier Cámara i toc de queda 01:55:29 26/10/2020

Disponible hasta: 21-02-2222 23:00:00

Recomendado para mayores de 12 años
Sinopsis

Gemma Nierga ha entrevistat Dolors Montserrat. La portaveu del Partit Popular al Parlament Europeu destaca que els ajuts europeus exigeixen unes accions per part dels governs receptors, i ara és l’executiu espanyol qui ha de complir aquests requisits. Afirma que dins Europa, el govern d'Espanya és el país que pitjor ha gestionat la pandèmia i qui té les pitjors dades econòmiques.

A la tertúlia d’actualitat han participat Neus Tomás i Isabel Garcia Pagan. Hem parlat sobre els fons de recuperació econòmica amb Francesc Xavier Mena, professor d’Economia i ex-conseller d’Empresa. I hem analitzat les noves restriccions plantejades pel Govern amb l'investigador de BIOCOM de la UPC, Daniel López. Hem connectat amb l’Ana Córdoba des del CIM del Vallès per conèixer com ha afectat als treballadors el primer dia d'aplicació del toc de queda.

El sector del taxi convoca avui una jornada de mobilitzacions. Denuncien estar patint una greu crisi econòmica arran de la situació sanitària actual. Hem parlat amb Tito Álvarez, portaveu de l'associació Élite Taxi.

Hem comentat l’estrena de la pel·lícula ‘Sentimental’ amb el seu director, Cesc Gay, un dels seus protagonistes, Javier Cámara i el nostre col·laborador Jaume Figueras. Analitzem el primer Clàssic entre Barça-Madrid de la temporada amb Xabier Fortes.

Ficha técnica
Géneros
Información y actualidad, Cataluña
Idiomas
Catalán