Cafè d'idees | Elsa Artadi: "ERC pot seguir fent titulars però saben 'perfectament' que no es convocaran eleccions"
Cafè d'idees  Entrevista amb Elsa Artadi

A 'Cafè d'idees' Gemma Nierga entrevista Elsa Artadi, diputada de Junts per Catalunya i regidora de l'Ajuntament de Barcelona. Artadi dona per...

Disponible hasta 21-02-2222

23/09/2020 00:31:21
Recomendado para mayores de 12 años
Entrevista amb Elsa Artadi Entrevista amb Elsa Artadi
Entrevista amb Elsa Artadi 00:31:21 23/09/2020

Disponible hasta: 21-02-2222 23:00:00

Recomendado para mayores de 12 años
Sinopsis

'Cafè d'idees' Gemma Nierga entrevista Elsa Artadi, diputada de Junts per Catalunya i regidora de l'Ajuntament de Barcelona. Artadi dona per tancat el debat sobre les eleccions i assegura que ERC sap "perfectament" que Quim Torra no les convocarà ara: "Esquerra pot seguir fent titulats però saben que no es convocaran eleccions."

Pel que fa a la inhabilitació del President, la diputada diu que "amb la llei a la mà és impossible que es pugui inhabilitar Quim Torra" i assegura que denunciaran el cas a instàncies europees. Afegeix que si Torra és inhabilitat, Pere Aragonès assumirà algunes funcions però que no serà el president en funcions.

Sobre la ciutat de Barcelona, la regidora comparteix que s'ha de reduir l'ús del vehicle privat però considera un 'nyap gegant' les mesures impulsades fins ara pel govern d'Ada Colau. A més, no creu "prioritari en el debat de la ciutat" retirar la Medalla d'Honor a Heribert Barrera i retreu a l'alcaldessa que no s'hagi fet el mateix amb el rei emèrit o amb l'exministre d'Interior, Rafael Vera.

Ficha técnica
Géneros
Información y actualidad, Cataluña
Idiomas
Catalán