Cafè d'idees - Àngels Ponsa, Carme Ruscalleda i Càritas  | Cafè d'idees - RTVE Catalunya
Cafè d'idees  Àngels Ponsa, Carme Ruscalleda i Càritas

Cafè d'idees - Àngels Ponsa, Carme Ruscalleda i Càritas

Disponible hasta 01-01-2255

11/11/2020 01:55:08
Recomendado para mayores de 12 años
Àngels Ponsa, Carme Ruscalleda i Càritas Àngels Ponsa, Carme Ruscalleda i Càritas
Àngels Ponsa, Carme Ruscalleda i Càritas 01:55:08 11/11/2020

Disponible hasta: 01-01-2255 00:00:00

Recomendado para mayores de 12 años
Sinopsis

Gemma Nierga ha entrevistat Àngels Ponsa. La consellera de Cultura confia que en 15 dies puguin reobrir els teatres i cinemes. A la tertúlia d'actualitat han participat Esther Vera i Iñaki Ellakuria. Hem connectat amb Isabel Palacios des de l'Audiència Nacional per conèixer els detalls de la segona sessió del judici del 17-A. I amb el periodista Rodolfo Irago hem analitzat com serà la tramitació dels pressupostos que comença avui al Congrés dels Diputats.

Desirée Garcia, responsable de formació i inserció laboral de Càritas Barcelona, ens ha explicat la difícil situació de molts col·lectius que queden al marge dels ajuts extraordinaris per fer front a la pandèmia. I amb Gerard Esteva, president de la UFEC, hem conegut el reclam del sector de l'esport per ser reconegut com a servei essencial.

La xef Carme Ruscalleda ens ha acompanyat a plató per comentar la crisi que viu el sector de la restauració. I hem connectat amb David de Jorge i Martín Berasategui per parlar del llibre que han publicat recentment: "Cocina sin vergüenza".

Ficha técnica
Géneros
Información y actualidad, Cataluña
Idiomas
Catalán