Cafè d'idees - Alba Vergés, eleccions nord-americanes i SATSE Catalunya - Cafè d'idees - RTVE Catalunya
Cafè d'idees  Alba Vergés, eleccions nord-americanes i SATSE Catalunya

Cafè d'idees - Alba Vergés, eleccions nord-americanes i SATSE Catalunya

Disponible hasta 21-02-2222

05/11/2020 01:55:01
Recomendado para mayores de 12 años
Alba Vergés, eleccions nord-americanes i SATSE Catalunya Alba Vergés, eleccions nord-americanes i SATSE Catalunya
Alba Vergés, eleccions nord-americanes i SATSE Catalunya 01:55:01 05/11/2020

Disponible hasta: 21-02-2222 23:00:00

Recomendado para mayores de 12 años
Sinopsis

Gemma Nierga ha entrevistat Alba Vergés. La consellera de Salut ha assegurat que tant el toc de queda com d'altres restriccions vigents s'allargaran, mínim, quinze dies més. Vergés ha reconegut que els Centres d'Atenció Primària estan desbordats si bé han pres mesures per no posar el sistema sanitari en escac.

A la tertúlia d'actualitat han participat Toni Aira i Montserrat Nebrera. Des de Washington, hem connectat amb Anna Bosch per conèixer com avança el recompte de vots en les eleccions presidencials dels Estats Units. I hem analitzat possibles escenaris amb Juan María Hernández Puértolas, expert en política nord-americana. Referent a casa nostra, hem parlat amb David Carbajales, portaveu del sindicat Satse Catalunya, per saber si la millora dels principals indicadors de la Covid-19 es tradueix en una millora de la pressió assistencials a hospitals i CAPS.

Víctor Amela i l'editora Blanca Rosa Roca ens han parlat del llibre "Rabia" de Bob Woodward. I Xavier Sardà ens ha explicat que en el programa 'Obrim fil' d'aquesta setmana debatran sobre la maternitat.

Ficha técnica
Géneros
Información y actualidad, Cataluña
Idiomas
Catalán