Blue zulu - Lexu's i IX!  - 25/03/2013
Blue Zulu  Lexus i IX!

El programa "Blue Zulu" comptarà amb les actuacions i entrevistes dels grups Lexu's i IX!. A més, entrevistarem al Joan Arenyes, director i...

25/03/2013 00:29:37
Recomendado para todos los públicos
Lexus i IX! Lexus i IX!
Lexus i IX! 00:29:37 25/03/2013
Recomendado para todos los públicos
Sinopsis

El programa "Blue Zulu" comptarà amb les actuacions i entrevistes dels grups Lexu's i IX!. A més, entrevistarem al Joan Arenyes, director i presentador del programa musical "Catalunya Express", de Ràdio4, i organitzador del premi Disc Català de l'Any, des de fa 10 anys.

D'una banda, els Lexu's interpretaran els temes Abraça'm, L'oceà i Juliette. L'any passat, els Lexu's van treure el que de moment és el seu quart àlbum: ¿Per què no es toquen les nostres mans?". Un disc on la banda que, es defineix com a catalano-andorrana, li canta a la dificultat posar-nos en contacte físicament. Els Lexu's diuen que les noves tecnologies ens estan allunyant i que necessitem unes relacions més corporals. I asseguren que estem sols en un món on tothom es coneix, i que vivim en una paradoxa, en una nova realitat amb unes regles diferents i, sobretot, amb una altra manera d'interactuar. Al 2004, els Lexu's van guanyar el premi Disc Català de l'Any amb el seu àlbum "Saps".

Per la seva part, els IX! ens oferiran les cançons La ciutat dels àngels, No estiguis trista i Ràdio. Ells també es van emportar el guardó del Disc Català de l'Any al 2010, amb el disc "L'ingenu és lliure". Amb el seu tercer treball, "Immersió", el grup ha iniciat un nou rumb. Una nova direcció musical que ens mostra el disc més lluminós del grup. Una aposta per un estil més directe i atrevit. Les lletres conserven l'onírica, les textures i la fonètica acurada que sempre els ha acompanyat, però amb una intenció més nítida, lluminosa i penetrant.

I el Joan Arenyes ens parlarà del premi Disc Català de l'Any que es fallarà a primers d'abril amb les votacions dels oients del seu programa "Catalunya Express", a Ràdio4.

Ficha técnica
Dirigido por
Francesc M. López
Géneros
Música
Idiomas
Catalán