Blue zulu - Bremen i Blaumut - 20/05/2013
Blue Zulu  Blue zulu - Bremen i Blaumut - 20/05/2013

El programa "Blue Zulu" comptarà amb les actuacions i entrevistes dels Bremen i Blaumut . Diuen que van triar el nom de la banda en honor al conte...

20/05/2013 00:29:58
Recomendado para todos los públicos
Blue zulu - Bremen i Blaumut - 20/05/2013 Blue zulu - Bremen i Blaumut - 20/05/2013
Blue zulu - Bremen i Blaumut - 20/05/2013 00:29:58 20/05/2013
Recomendado para todos los públicos
Sinopsis

El programa "Blue Zulu" comptarà amb les actuacions i entrevistes dels Bremen i Blaumut .

Diuen que van triar el nom de la banda en honor al conte "Els músics de Bremen", dels germans Grimm. Però a diferència dels seus protagonistes, els cinc components de Bremen no es volen quedar a mig camí.

El seu pas és pausat i ferm alhora. Han iniciat un llarg viatge amb "Les cançons que vindran". Un disc que s'ha anat coent a foc lent durant un any i mig amb treball, seriositat i optimisme.

Aposten per un so transfronterer, cuidat i potent, que se suma a unes lletres que expliquen històries properes, a partir d'imatges metafòriques i quotidianes. Un disc amb moltes textures i un gran treball vocal que anuncia voluntat de persistir.

L'arribada de Blaumut al panorama musical català ha estat un somni fet realitat. Parlem d'un projecte de gran nivell i qualitat, d'un quartet amb trajectòries personals molt dilatades, que s'han unit per fer-ne una de col·lectiva.

"El turista" és el seu àlbum de debut. Una dotzena de temes pausats, però intensos, escrits en un llenguatge natural i directe que es converteix en màgia.

"Blaumut" és el color d'un paisatge fred i silenciós. Lletres carregades d'imatges, llocs i sensacions amb instruments clàssics de corda, bases electròniques i diversitat de melodies i estils que dibuixen l'ambient d'una proposta original, creativa i molt necessària.

El món de Blaumut ens submergeix en una espiral d'emocions del que és difícil sortir.

Ficha técnica
Dirigido por
Francesc M. López
Géneros
Música
Idiomas
Catalán