Ara i aquí - La capacitat de tolerància de la societat catalana
Ara i aquí  La capacitat de tolerància de la societat catalana

Aquesta setmana hem celebrat la Diada més tensa dels darrers anys. Estem a les portes d’un referèndum il·legal convocat per a l’1 d’octubre i tots...

Disponible hasta 21-02-2222

15/09/2017 01:22:54
La capacitat de tolerància de la societat catalana La capacitat de tolerància de la societat catalana
La capacitat de tolerància de la societat catalana 01:22:54 15/09/2017

Disponible hasta: 21-02-2222 23:00:00

Sinopsis

Aquesta setmana hem celebrat la Diada més tensa dels darrers anys. Estem a les portes d’un referèndum il·legal convocat per a l’1 d’octubre i tots som conscients que, ara i aquí, a Catalunya, estem vivint un moment convuls que pot afectar la nostra convivència. Ara més que mai es posa a prova la capacitat de tolerància de la societat catalana.

'Ara i Aquí' comptarà també amb Josep Borrell, expresident del Parlament Europeu i exministre d'Obres Públiques, Transport i Medi Ambient és l'autor -entre d'altres- del llibre "Escucha Catalunya. Escucha España" (2017).

Catalunya sempre s’ha caracteritzat per ser una societat oberta, acollidora, tolerant i amb seny.

Els darrers esdeveniments polítics han posat en qüestió la cohesió i la tolerància de la societat catalana?

Periodistes, analistes polítics i representants de la societat civil respondran d’una manera plural a qüestions com ara:

Continuem sent ara tan tolerants com abans?

El que estem vivint ara a Catalunya ens està dividint més que mai?

Què passarà després de l’1 d’octubre? Quines conseqüències tindrà per a la convivència?

'Ara i Aquí' és un programa de participació ciutadana i de debat. El seu presentador, Carlos Fuentes, donarà la paraula a persones que explicaran les seves històries, experiències i opinions sobre els temes i qüestions que els preocupen i es debaten cada setmana al plató.

El programa es desenvoluparà a partir d’un tema genèric d’interès per a la majoria de la societat catalana i que tractaran testimonis en primera persona provinents de totes les comarques i, així, poder donar veu a tots els accents i visions de la geografia catalana.

A partir d’un reportatge periodístic s’introduirà el tema de debat cada setmana al programa 'Ara i Aquí' que, a banda del seu presentador, comptarà amb una taula de col·laboradors i una altra taula amb persones que explicaran les seves experiències sobre el tema de debat a partir dels seus testimonis i històries particulars.

El programa comptarà amb una cinquantena de persones que assistiran com a públic i que també podran intervenir al llarg de l’emissió per a dir-hi la seva.

Ficha técnica
Dirigido por
Josep Ramon Lluch
Idiomas
Catalán