Aquí parlem: Llei d'urbanisme  | RTVE Play
Aquí parlem  Llei d'urbanisme

08/10/2011 00:29:29
Llei d'urbanisme Llei d'urbanisme
Llei d'urbanisme 00:29:29 08/10/2011
Sinopsis

"Aquí Parlem" analitza aquesta setmana l'aprovació de la modificació en la llei d'urbanisme del 2010, a més del sou dels membres del govern.

Aquesta setmana s'ha aprovat la tramitació parlamentària del projecte de llei de modificació de la llei d'urbanisme. El text que es tramitarà inclou modificacions a la llei aprovada pel decret legislatiu del 2010. Alguna de les noves mesures són facilitar l'obtenció de llicències d'obres, suprimir l'obligació de destinar un 10% per a habitatges de protecció oficial en els municipis de més de 10.000 habitants i que els municipis més petits puguin establir les seves reserves d'habitatge protegit.

"Aquí parlem" també se centrarà en l'anunci del President Mas d'eliminar la paga extra de Nadal del membres i alts càrrecs de la Generalitat, que permetrà estalviar 1,8 milions d'euros.

Per tractar aquests temes Lluís Falgàs ha convidat a dos diputats que van intervenir en el ple del dimecres on es va aprovar la tramitació de la modificació de la llei d'urbanisme. La diputada de CIU, Meritxell Roigé, membre de la comissió de la Sindicatura de Comptes i del la Comissió de Territori i Sostenibilitat; i el diputat d'ICV-EUiA, Salvador Milà, membre de la Comissió del Síndic de Greuges i de la Comissió de Justícia.

Lluís Falgàs també preguntarà als dos convidats sobre d'altres temes relacionats com els desnonaments i les hipoteques.

Ficha técnica
Géneros
Información y actualidad
Idiomas
Catalán