Avui sopem juntes totes les persones que fem el programa Vida Verda, aportant cada una de nosaltres un aliment proper i el nostre coneixement. En temps de consum desorbitat ens calen altres maneres d’afrontar aquestes festes de Nadal. Sílvia Ferrer-Dalmau ens presenta l’Espai René. Joana Mundó ens fa un resum dels resultats a la decebedora COP25. Gustavo Duch presenta el nou nº de la Revista Sobirania Alimentària dedicat a la relació de “L’Extrema Dreta, l’Agricultura i Medi Rural”. Eloisa Matheu narra sensacions del riu Besos després de l’incendi de Montornès en una Fàbrica de Reciclatge de productes químics. Ignacio Somovilla fa un repàs a les novetats de llibres que enllacen natura, jardins i biodiversitat. Servei Exterior a càrrec d’Enric Martí i Alejo del Peral.
Vida verda
Vida verda - Sopem sense deixar petjada
17/12/2019
57:23