Vida verda Ràdio 4

Vida verda

Dissabte de 8.00 a 9.00 hores (Emergència climàtica)

www.rtve.es /pages/rtve-player-app/2.17.1/js/
  • A la meva llista
  • Als meus favorits
  • Vida verda - Orenetes + Verd Urbà + El despertar de l'arbre

  • Compartir en Facebook Facebook
  • Compartir en Twitter Twitter

Vida verda - Orenetes + Verd Urbà + El despertar de l'arbre

27 maig 2018

Exemples per demostrar que el retorn de la natura a la ciutat només comporta beneficis. Eloïsa Matheu torna a estar entre nosaltres per fer-nos escoltar un altre retorn, el de les orenetes. Parlem amb el Grup de Treball Verd Urbà Ciutat Vella, persones del món de l’arquitectura, l’enginyeria i l’agricultura urbana, unides per fomentar la creació de més verd a la ciutat tot cohesionant esforços i contactes, en formen part Toni Solanas, Lidia Calvo y Cynthia Echave entre molts d’altres, es coordinen dins de l’Associació AuS dins el Col·legi d’Arquitectes. Us presentem l’editorial Akiara creada per Inés Castel Branco per mostrar la creativitat d’autors amb sensibilitat per la vida y l’entorn. Un d’ells és Didac P. Lagarriga que ens presenta el seu conte per nens “El Despertar de l’Arbre” amb dibuixos d’Albert Asensio. Inés es autora també del llibre “La gota d’aigua” inspirat en els textos de Raimon Panikkar del que es celebra enguany el centenari del seu naixement. Escoltem la música de: Canta Canalla-Llaurador; LeonManso-Una gota d’aigua pura; Gloria Garcés-Plou sobre mullat.

veure més sobre "Vida verda - Orenetes + Verd Urbà + El despertar de l'arbre" veure menys sobre "Vida verda - Orenetes + Verd Urbà + El despertar de l'arbre"

Els últims 738 programes de Vida verda

  • Ver Miniaturas Veure Miniatures
  • Ver Listado Veure Llistat
Cercar per:
Per dates
Per tipus
Tots els vídeos i els àudios

L'administrador de la pàgina ha decidit no mostrar els comentaris d'aquest contingut en compliment de les Normes de participació

comentarios.nopermitidos