Serveis informatius Ràdio 4   Les T de Teatre celebren 30 anys reestrenant "Delicades" 27/07/2021 01:54

La companyia T de Teatre celebra 30 anys sobre els escenaris recuperant "Delicades", un dels seus espectacles més aplaudits.

El grup T de Teatre reviu al Teatre Goya fins al 8 d’agost, en el marc del festival Grec, aquesta obra del dramaturg Alfredo Sanzol que conjuga comèdia i tendresa.

Fa 30 anys un grup d'actrius acabades de sortir de l'Institut del Teatre van decidir no esperar que les truquessin sinó començar a crear elles mateixes els seus propis projectes. Així va començar l'aventura de les T de Teatre, una companyia de dones que va apostar per històries independents i posada en escena minimalista. Durant el viatge van marxar dues de les cinc fundadores, Míriam Iscla i Rosa Gàmiz, i va entrar Marta Pérez que des de llavors comparteix escenari amb Mamen Duch, Àgata Roca i Carme Pla, qui fa balanç del camí.

Per celebrar el seu 30è aniversari el grup torna a portar a escena, ara al Goya, un dels seus espectacles més celebrats, "Delicades", escrit i dirigit fa 11 anys per Alfredo Sanzol, actual director del Centro Dramático Nacional. Un calidoscopi d'històries que recorda, amb humor i poesia, les dones fortes que van viure la guerra i la postguerra. Les T de Teatre li tenen un afecte especial segons Mamen Duch.

La companyia seguirà de celebració a l'octubre al Poliorama amb el musical "T'estimo si he begut" i l'any vinent portarà a Madrid "Cançó per tornar a casa".

Serveis informatius Ràdio 4
Más opciones