Serveis informatius Ràdio 4   Edició Vespre - 19 de maig de 2020 19/05/2020 29:53


El govern ha pactat amb Ciutadans una nova pròrroga de 15 díes de l'Estat d'Alarma, fins el 7 de juny. La formació taronja donarà demà el seu suport a la cinquena petició de pròrroga de l'executiu de Pedro Sánchez que inicialment havien proposat que fos d'un mes. En l'acord l'executiu accepta algunes mesures econòmiques i fiscals proposades per Ciutadans com ara ampliar fins a 4 mesos el termini per ingressar impostos pels contribuents sense interessos de demora o analitzar la possibilitat d'ampliar la prestació extraordinària per tancament de l'activitat dels autònoms i per tant que mentre la rebin no hagin de pagar les quotes a la Seguretat Social. Des de l'executiu estatal argumenten la necessitat de mantenir l'Estat d'alarma per a garantir el control de la mobilitat

Unes xifres que deixen avui a Espanya 83 defuncions per COVID 19 i 295 nous contagis i a partir de demà probablement haurem de portar mascareta tant en espais oberts com tancats quan no es pugui mantenir les distàncies de seguretat entre persones.

I entre d'altres temes... rectificació de l'Ajuntament de Barcelona en desdir-se de l'anunci que havia fet respecte que a partir de demà es podria prendre el sol a les platges de Barcelona. Estaran obertes sí, però només per fer esport i caminar respectant les franges horàries habilitades i si es viu a un quilòmetre de distància.

Serveis informatius Ràdio 4
Más opciones