Serveis informatius Ràdio 4   ERC i Junts tanquen un acord per governar en coalició 17/05/2021 01:04

Esquerra Republicana i Junts han tancat un principi d'acord per desencallar la investidura i formar un govern de coalició.

No hi haurà repetició electoral a Catalunya. Esquerra Republicana i Junts han tancat un principi d'acord per desencallar la investidura i formar un govern de coalicióJordi Sànchez i Pere Aragonès en donaran més detalls aquest migdia en roda de premsa.

Els dos partits pacten l’estructura de govern i l’estratègia independentista de la nova legislatura. Les negociacions s’han desbloquejat aquet cap de setmana després de dues reunions encapçalades per Pere Aragonès i Jordi Sànchez. Els republicans reconeixen que no es podien permetre anar a una repetició electoral i que finalment "ha guanyat la responsabilitat”. En un comunicat conjunt, de fet han demanat “disculpes per haver allargat tant el tancament de l’acord” i es comprometen a “treballar amb la CUP per reconstruir la confiança amb la ciutadania de Catalunya”.

Els detalls del pacte es coneixeran a una roda de premsa conjunta del coordinador general d’ERC, Pere Aragonès, i el secretari general de Junts, Jordi Sànchez, prevista a les 13:30h al Palau Robert.

Serveis informatius Ràdio 4
Más opciones