Serveis informatius Ràdio 4   TSJC podria decidir a mitja campanya si ajorna les eleccions 21/01/2021 29:55

El TSJC manté les eleccions el 14-F i el termini que s'ha marcat per decidir definitivament serà el 8 de febrer, un cop iniciada la campanya electoral, de fet haurà passat més de mitja campanya que recordem comença d'aquí tot just una setmana. El Tribunal ha estudiat les al·legacions presentades per la Generalitat i per la fiscalia (que avalava la suspensió) i ha decidit mantenir les mesures cautelaríssimes que va estimar dimarts, situant de moment les eleccions en el 14F. La maquinària electoral per tant, continua en marxa.Tant la proclamació de candidatures com el sorteig de les meses electorals. El termini per a demanar el vot per correu es manté fins al 5 de febrer.
En un dia en el que hem conegut un altra notícia que venia del TSJC perquè a primera de hora del matí, ha notificat la inhabilitació del Conseller d'exteriors Bernat Solé i a una multa econòmica per un delicte de desobediència greu per facilitar el referèndum de l'1-0 a Agramunt.
També aquest dijous s'han donat a conèixer les dades del Centre d'investigacions Sociològiques i l'enquesta pronostica un frec a frec entre el PSC i ERC en la victòria de les eleccions catalanes...

Serveis informatius Ràdio 4
Más opciones