Serveis informatius Ràdio 4   Edició Vespre - La higiene s'imposa en l'inici de curs 14/09/2020 29:53

Les escoles de Catalunya comencen a tancar els seus centres després del primer dia de curs. El més incert dels últims anys, marcat per la COVID-19. Per això, les mesures higièniques han definit la tornada a l'escola. Només 2 escoles no han obert per causes relacionades amb la Covid. En aquest primer dia de classe, presa de temperatura a partir dels 6 anys, mascaretes i tant a les hores de pati com les entrades i sortides s'han organitzat per torns.
En paral·lel els sindicats que han fet diferents protestes i ja han anunciat que inciaran consultes unitaries sobre la possibilitat de vagues i mobilitzacions durant el mes de setembre per aconseguir que els centres educatius siguin llocs segurs.

D'altra banda, el Ministeri d'Hisenda anuncia la suspensió del sostre de despesa al 2020 i permetrà als ajuntaments gastar el seu superàvit. Parlarem amb Lluís Soler, president de l'Associació Catalana de Municipis i alcalde de Deltebre per saber que en pensa d'aquest anunci de susprendre el sostre de despesa.

Serveis informatius Ràdio 4
Más opciones