Serveis informatius Ràdio 4   Sense Trump, Biden i Harris han jurat càrrecs al Capitoli 20/01/2021 29:40

Joe Biden ja és oficialment el 46è president dels Estats Units ha jurat càrrec poc abans de les 6 de la tarda. En el seu discurs d'investidura ha assegurat que avui és un dia històric, d'esperança, renovació i resolució; i ha promès protegir la constitució i els americans.
També ha fet una crida ha defensar a la unitat per curar les ferides, que segons ell, estan obertes al país; fent referència a la crisi del coronavirus, l'assalt al capitoli del passat 6 de gener, i la crisi racial.
Un traspàs de poders que s'ha produit d'una manera totalment atípica. És la primera vegada en 150 anys que un president sortint, Donald Trump, s'ha negat a rebre el nou mandatari i a assistir a les ceremòries protocolàries.
Al nostre país, una explosió a una parròquia del carrer Toledo de Madrid deixa almenys 3 morts i desenes de ferits. L'esclat, provocat per una fuita de gas, ha esfondrat diverses plantes d'un edifici que pertany a la parròquia de la Verge de la Paloma, entre una residència de majors i un col·legi. Els bombers encara treballen en l'extinció del foc i els efectius policials en la cerca de les persones desaparegudes.

Serveis informatius Ràdio 4
Más opciones