Serveis informatius Ràdio 4   El nou govern serà partirari i comptarà amb 14 conselleries 17/05/2021 29:56

El nou govern català serà partirari, comptarà amb 14 conselleries algunes d'elles noves. Esquerra i Junts s'han traspassat diverses carteres.

El nou govern català serà partirari, comptarà amb 14 conselleries algunes d'elles noves. Esquerra i Junts s'han traspassat diverses carteres. L'estructura, com les altres qüestions les han tancat Pere Aragon´s i Jordi Sanchez aquest cap de setmana. 
Segons fonts de l'entorn del candidat, Pere Aragonés i Jordi Sanchez dissabte i diumenge han celebrat reunions intensives en dues masies diferents; a Prats de Lluçanés i Alella respectivament. Dinars i recessos amb trucades pel mig, diumenge van acabar de tancar l'estructura de govern. Pere Aragonés comandarà 14 conselleries, una més que l'actual govern, amb 7 homes i 7 dones; 7 per Junts i 7 per Esquerres.
Dues noves carteres: Feminismes Igualtat i Universitats i Recerca, també s'afegeix Acció climàtica a la d'Agricultura.
Esquerra encapçalaria Presidència, Interior, Educació, Empresa i Treball, Acció climàtica i Agricultura, Feminismes i Igualtat i Cultura. I Junts per Catalunya: Economia, Territori i Polítiques Digitals, Salut, Acció Exterior, Universitats i Recerca, Justícia i Drets Socials.
En la presentació, totes dues formacions han dit que es comprometen a buscar reconstruir la confiança amb la ciutadania de Catalunya, amb la màxima confiança entre socis i amb la col·laboració i treball conjunt amb la CUP.

Serveis informatius Ràdio 4
Más opciones