Serveis informatius Ràdio 4   Edició Migdia - 14 octubre 2020 14/10/2020 29:52

El govern de la Generalitat anunciaran el tancament de bars i restaurants durant els propers 15 díes. Només podran restar oberts per a servir menjar a domicili. El Gremi de restauració considera que és una decisió irresponsable. Es redueix un 30 per cent l'activitat esportiva, els aforaments en espais comercials, i les classes universitàries seran on line.

Ja hi ha més de mil persones ingressades als hospitals catalans, en les darreres 24 hores hi ha 1.500 nous contagis i han mort 23 persones. L'index de rebrot se sitúa en els 362 punts.

Tot plegat el dia en que es compleix un any que es va donar a conèixer l'anomenada sentència del procès i que va comportar l'empresonament d'Oriol Junqueras, Raul Romeva, Joaquim Forn, Jordi Turull, Josep Rull, Jordi Sánchez, Jordi Cuixart, Carme Forcadell i Dolors Bassa. Les condemnes van ser d'entre 9 i 13 anys de presó per sedició i en alguns casos també per malversació.
Les protestes als carrers de Barcelona es van saldar amb 600 ferits i danys materials que van superar els 2 millons i mig de euros. 

Serveis informatius Ràdio 4
Más opciones