Serveis informatius Ràdio 4   Aragonès i el Rei coincidiran finalment a la reunió del Cercle d'Economia 16/06/2021 01:06

Pere Aragonés no assisteix als sopar protocol·lari però si coincidirà amb el rei en una trobada informal amb empresaris coreans

El president del Govern, Pere Aragonès, inaugura les jornades del Cercle d'Economia, però no assisteix al sopar amb el Rei. En un primer moment es va designar al vicepresident Jordi Puigneró, però després ell mateix excusava la seva assistència. Un fet que ha provocat les primeres discrepàncies entre els socis de govern. En tot cas, la Generalitat sí que tindrà representació en aquest sopar, la consellera de la presidència, Laura Vilagrà.

Pere Aragonés no assisteix als sopar protocol·lari però si coincidirà amb el rei en una trobada informal amb empresaris coreans, segons fonts del Govern. Després a la nit, serà Laura Vilagrà, consellera de la presidència i persona de confiança del president qui participi al sopar on també hi va el monarca.

Amb Vilagrà, la dos d'Esquerra, es tanca el debat. El Govern argumenta que estarà en tots aquells actes que suposin oportunitats per Catalunya.

Serveis informatius Ràdio 4
Más opciones