Serveis informatius Ràdio 4   ATA exigeix que el paquet d'11.000 milions anunciat per Sánchez siguin ajudes directes 24/02/2021 01:36

El vicepresident de la Generalitat, Pere Aragonès, ha celebrat l'anunci del nou paquet d'ajudes advertint que "ja era hora", tot i que ha matisat que espera a conèixer els detalls abans de pronunciar-se.

L'Associació de Treballadors Autònoms, ATA, en canvi s'ha mostrat més taxativa. Diu que "arriben tard" i "són insuficients". Segons el president d'ATA, Lorenzo Amor, amb un milió d'empreses i autònoms amb dificultats per sobreviure, i unes pèrdues mitjanes de 21 mil euros, els 11 mil milions d'ajuts anunciats per Pedro Sánchez, cobririen només la meitat d'aquestes pèrdues, molt lluny dels ajuts directes d'altres països, que arriben al 75 per cent.

En el seu baròmetre mensual, la patronal dels autònoms alerta que el col·lectiu ha perdut més de 70 mil milions d'euros des de l'inici de la pandèmia, i preveu que 300 mil autònoms hauran d'abaixar definitivament la persiana el 2021. Mig milió té en aquests moments el negoci tancat.

Serveis informatius Ràdio 4
Más opciones