En Directe a Ràdio 4   Gens Comú - Entrevistem Tijana Postic 19/07/2021 13:53

Tijana Postic, infermera en cap de l'Hospital d'Igualada, Premi Internacional Catalunya

Avui a l’espai "Gens Comú" hem posat en valor el reconeixement que la Generalitat de Catalunya va fer públic el passat dimarts 13 de juliol a la 32ena edició del PREMI INTERNACIONAL CATALUNYA. Enguany el guardó ha recaigut en 4 dones que han estat clau per la seva contribució a la lluita contra el coronavirus des dels hospitals.

Una d'elles és la infermera en cap de l’Hospital d’Igualada, TIJANA POSTIC. El guardó de la Generalitat li ha reconegut la seva tasca en la reorganització del servei d'infermeria a l’hora de fer front a la primera onada de la covid-19. Amb Tijana hem recordat el que va suposar el tancament de la Vall d’Òdena (que va anar del 12 de març fins el 6 d’abril de l’any passat) i també com l'hospital va haver de fer front als 300 treballadors de baixa per covid dels 800 del total de la plantilla.

Tijana Postic també ens ha confirmat l'augment d'ingresos de casos de covid-19 a l'Hospital d'Igualada durant les últimes dues setmanes degut a la cinquena onada de la pandèmia. L'actual cap d'infermeria de l'Hospital d'Igualda va arribar a Catalunya amb la seva família quan tenia 10 anys fugint de la guerra dels Balcans.

En Directe a Ràdio 4
Más opciones