En Directe a Ràdio 4   Pre-revetlla de Sant Joan 23/06/2021 31:02

Connexions amb Irene Desumbila, a una botiga de Petardos CM i el David Gallach, al Forn Santa Clara, parla amb la seva propietària.

Hem parlat de la precaució amb els petards avui nit de revetlla de Sant Joan amb Xesca Baró, responsable d'Informació de Protecció Civil de Catalunya que ens ha explicat que cal mantenir un metre de distància (allargar el braç) no tirar mai petards contra ningú, no llençar petards al bosc i mantenir la distància de 500 metres a les zones boscoses. Recollir tendals i roba estesa, no tirar mai petards dins de casa i tancar portes i finestres. Mai utilitzar gel hidroalcohòlic quan es manipulen els petards i anar amb compte amb la mascareta que pot ser inflamable. I en general, mantenir les mesures de protecció de la covid-19.

Connexions actualitat: la Irene Desumbila entrevista la Paula, venedora d'una botiga de Petardos CM i el David Gallach parla amb la Montse Cols, propietària del Forn Santa Clara. Passem per Valls amb motiu de la seva festa major per saludar al regidor de cultura de l'Ajuntament, Marc Ayala.

En Directe a Ràdio 4
Más opciones