En Directe a Ràdio 4 Ràdio 4

En Directe a Ràdio 4

De dilluns a divendres de 10.00 a 12.00 hores

www.rtve.es /pages/rtve-player-app/2.17.1/js/
  • A la meva llista
  • Als meus favorits
  • En Directe a Ràdio 4 - Secció Carme Ruscalleda

  • Compartir en Facebook Facebook
  • Compartir en Twitter Twitter

En Directe a Ràdio 4 - Llobarro amb figues, amb Carme Ruscalleda

21 oct. 2020

Comencem parlant amb l’Elisabeth Carvajal, portaveu dels majoristes de Mercabarna. La llista d’aquesta setmana: Castanya, magrana, codony, xirimoia i mangos i encara figues. D'hortalisses ja tenim endívies, raves, molt rovelló i camagroc. Carn molt bon moment de xai, conill del Matarranya (del romaní) pollastrons de Lleida. De peix musclos de Galícia, calamar i llobarro i orada salvatge.

Carme Ruscalleda ens ha fet propostes per menjar les endívies i els raves. També de la disponibilitat de xai i dels calamars de potera. Ha recordat que a la cuina catalana tenim mil receptes de fer els calamars farcits.

La recepta d’aquesta setmana. Llobarro amb figues. Disposarem d'un filet de peix, d’un llobarro o d’orada i l'embolcallarem dins d'un fulla de figuera,  ben rentada. Ho posarem al forn embolicat i tancat amb un raig d’oli. El forn ben calent 220 graus i li tindrem 5 minuts. Serà una explosió d’olor, acompanyat d’unes figues obertes, o bé fer un ‘chutney’ de figues.

veure més sobre "En Directe a Ràdio 4 - Llobarro amb figues, amb Carme Ruscalleda " veure menys sobre "En Directe a Ràdio 4 - Llobarro amb figues, amb Carme Ruscalleda "

Els últims 951 programes de En Directe a Ràdio 4

  • Ver Miniaturas Veure Miniatures
  • Ver Listado Veure Llistat
Cercar per:
Per dates
Per tipus
Tots els vídeos i els àudios

L'administrador de la pàgina ha decidit no mostrar els comentaris d'aquest contingut en compliment de les Normes de participació

comentarios.nopermitidos