En Directe a Ràdio 4   En Directe a Ràdio 4 - Secció Carme Ruscalleda 21/10/2020 12:42

Comencem parlant amb l’Elisabeth Carvajal, portaveu dels majoristes de Mercabarna. La llista d’aquesta setmana: Castanya, magrana, codony, xirimoia i mangos i encara figues. D'hortalisses ja tenim endívies, raves, molt rovelló i camagroc. Carn molt bon moment de xai, conill del Matarranya (del romaní) pollastrons de Lleida. De peix musclos de Galícia, calamar i llobarro i orada salvatge.

Carme Ruscalleda ens ha fet propostes per menjar les endívies i els raves. També de la disponibilitat de xai i dels calamars de potera. Ha recordat que a la cuina catalana tenim mil receptes de fer els calamars farcits.

La recepta d’aquesta setmana. Llobarro amb figues. Disposarem d'un filet de peix, d’un llobarro o d’orada i l'embolcallarem dins d'un fulla de figuera,  ben rentada. Ho posarem al forn embolicat i tancat amb un raig d’oli. El forn ben calent 220 graus i li tindrem 5 minuts. Serà una explosió d’olor, acompanyat d’unes figues obertes, o bé fer un ‘chutney’ de figues.

En Directe a Ràdio 4
Más opciones