En Directe a Ràdio 4   En Directe a Ràdio 4 - Secció de Carme Ruscalleda 30/09/2020 16:01

Amb l’Elisabeth Carbajal, portaveu dels majoristes de Mercabarna hem parlat de codony i de fruites i hortalisses de la tardor, com naps, bledes, moniatos i carabasses. Peix blanc del cantàbric i de carn, pularda preus continguts de xai i cabrit.

La Carme Ruscalleda ens ha proposat bullir el codony, tallat a quarts treure el cor, no més d’un quarts d’hora. Amb sucre o salpebrat per acompanyar una carn o un peix.

Per fer codonyat agafem mitja dotzena de codony tallats a quarts, un quilo de producte=1kg de sucre, al foc mitjà remenar 3/4art d'hora, veurem com anirà canviant de color. Un cop fet, posat en un motllo en quedarà un codonyat boníssim per guardar molt temps.

També ens ha proposat una crema de carabassa amb només ceba, porros i aigua. I de com fer seitons amb vinagre entre sis i divuit hores, un raig d’oli i ja estan. La Carme ens ha explicat que l'aparador del mercat de tardor, és digne d'Hermés o Loewe.

En Directe a Ràdio 4
Más opciones