En Directe a Ràdio 4   En Directe a Ràdio 4 - Secció de Carme Ruscalleda 13/01/2021 15:36

Primer hem fet un repàs amb la portaveu del majoristes de MercabarnaElisabeth Carvajal: Estem en plena temporada ja de calçots i també d'espinacs, pastanagues, ceba tendra i bròquil. Fruita ha arribat la temporada d'alvocat de Màlaga, kiwi atlàntic. Pel que fa a la carn, el cabrit ha baixat de preu. Tenim bon producte de peix del mediterrani, llobarro salvatge, llagostí mediterrani i bona setmana també de la sípia.

La Carme Ruscalleda ens avança una recepta que farà pel seu Instagram: Calçots gratinats: amb 20 calçots i 20 espinacs i una picada de panses i avellana. Per la salsa hi afegirem un rajolí de xeres sec. També ens ha proposat, ara que hi ha alvocats, un guacamole dolç amb mel i mató. I també ens explica com fer un guacamole clàssic, 'de primera'. Per acabar també ens proposa fer cabrit 'a lo pobre' un llobarro i llagostins amb el guacamolePer la sípia, ara que està a bon preu una bona idea seria congelar-la.

En Directe a Ràdio 4
Más opciones