Després del col·lapse   Resum setmanal 21/05/2021 55:22

Fi d'una nova setmana i gairebé final de mes. El temps passa volant, és per això que avui et portem el nostre Resum Setmanal,  el millor de la setmana en una sola emissió.

Començarem per reviure el programa dedicat al DocsBarcelona, el festival de documentals que condensa en menys de dues setmanes les visions més afilades del món actual. Una programació 33 llargmetratges i 11 curtmetratges que es poden gaudir tant en format presencial com online: imperdible.

Continuem amb l'emissió dedicada a un tema tabú encara avui dia en la nostra societat: La menstruació.  Mentre a la nostra societat no es parla lliurement d'aquest procés natural de la biologia de les dones, països com Escòcia s’han convertit en el primer lloc del món en fer que els productes menstruals no tinguin cost per a la seva població.

En una setmana on la migració està en boca de tots per l'entrada dels migrants a Ceuta, mirem a la migració amb uns altres ulls i busquem històries d'èxit. Persones que van arribar a Catalunya i la van abraçar com terra pròpia per arrelar i ho han fet amb èxit. Històries de vida que mereixen ser explicades,

Després del col·lapse
Más opciones