Complementàries a Ràdio 4 Ràdio 4

Complementàries a Ràdio 4

Diumenge de 19.00 a 20.00 hores

www.rtve.es /pages/rtve-player-app/2.17.1/js/
  • A la meva llista
  • Als meus favorits
  • Homenatge als pares i mares

  • Compartir en Facebook Facebook
  • Compartir en Twitter Twitter

Complementàries - Homenatge als pares i mares

22 març 2020

En uns dies que hem d'estar separats dels nostres per motius sanitaris, fem un homenatge als nostres pares i mares.

Hi havia una vegada un home que, en ser adult, va rebre les monedes que els seus pares havien guardat tota la vida per a ell. Honorant aquest llegat va marxar a fer la seva vida i li va anar bé.
Un altre home, va rebutjar les monedes dels seus pares, les considerava insuficients, indignes, vergonyoses... i no se les va endur a la seva vida. No li va anar tan bé. Avui el nostre convidat ens explica per què.
Joan Garriga es psicòleg, co-fundador de l'Institut Gestalt de Barcelona, introductor de la psicoteràpia anomenada constel.lacions familiars a Espanya, autor de diversos llibres, entre ells "Dónde están las monedas", que tracta de com sanar la relació paterno-filial per tenir una vida adulta plena.

La nostra narradora Cristina Serrat en porta un conte que parla del valor de l'experiència, per cuidar-nos i respectar els nostres mestres.

veure més sobre "Complementàries - Homenatge als pares i mares" veure menys sobre "Complementàries - Homenatge als pares i mares"

Els últims 28 programes de Complementàries a Ràdio 4

  • Ver Miniaturas Veure Miniatures
  • Ver Listado Veure Llistat
Cercar per:
Per dates
Per tipus
Tots els vídeos i els àudios

L'administrador de la pàgina ha decidit no mostrar els comentaris d'aquest contingut en compliment de les Normes de participació

comentarios.nopermitidos