Cataluña Informativos   Edició Matí Catalunya - 29/12/20 29/12/2020 15:00

A l'espera de la primera gran remesa de vacunes de Pfizer contra el coronavirus. Arriben un dia més tard del previst en quatre avions, un d'ells aterra avui a l'aeroport del Prat. D'aquesta manera podrà continuar la campanya de vacunació iniciada en aquests dies previs a Cap d'Any. Per la nit del 31 de desembre la Generalitat finalment no endurirà les restriccions ja previstes. El toc de queda continuarà sent per tant a la 1 de la matinada. Tot i algunes veus crítiques, com la del president del Col.legi de Metges de Barcelona, Jaume Padrós, que a través de les xarxes socials ja ha demanat al govern mesures més contundents per aturar la pandèmia.

Per cert que l'executiu català ha anul.lat el polèmic contracte que mantenia amb una filial de Ferrovial per fer el rastreig de casos de COVID. Assumirà aquesta tasca amb la contractació de personal. La rescisió no suposarà indemnitzar a l'empresa perquè una clàusula permetia dur-la a terme en quant comencés la vacunació. El govern justifica que el contracte va ser necessari.

El Barça intentarà avui proclamar-se campió d'Europa de handbol. A dos quarts de vuit del vespre jugarà la final de la Champions davant el Kiel alemany. Els blaugrana van derrotar ahir el París Saint Germain a les semifinals mentre el Kiel es va desfer dels hongaresos del Veszprem.

Cataluña Informativos
Más opciones