Cataluña Informativos   Edició Matí Catalunya - 23/11/20 23/11/2020 14:59

Catalunya afronta avui el primer dia de la reobertura de bars, restaurants, equipaments culturals i esportius; tots amb limitació horària i d'aforament. Es manté el toc de queda i el confinament perimetral i el municipal durant els caps de setmana. Els bars han estat els primers en reprendre l'activitat. Mentre les dades de la pandèmia continuen millorant de mica en mica.

Tots aquells que arribin a Espanya en avió o vaixell procedents considerats per l'Estat de risc en coronavirus han de portar a partir d'avui una PCR feta amb 72 hores d'antel.lació. Es farà test d'antígens a aquells que no la portin que s'enfronten a més a una sanció.

Avui nova sessió del judici pels atemptats de Barcelona i Cambrils, amb la declaració com a testimonis dels Mossos d'Esquadra que van intervenir en l'atac que 5 membres de la cèl.lula van perpetrar al municipi costaner del Baix Camp.

En plana esportiva per determinar el temps de baixa de Gerard Piqué al Barça després de patir un esquinç de grau 3, en el pitjor dels casos podria perdre's gairebé tota la temporada. L'altre nom propi del dia és el del pilot gironí Albert Arenas, campió del món de MOTO 3, als 23 anys.

Cataluña Informativos
Más opciones