Cataluña Informativos   Edició Matí Catalunya - 23/08/19 - 1ª hora 23/08/2019 14:54

Pendents de passar a diposició judicial els pares de Lleida detinguts per pressumpte maltractament al seu fill, acabat de neixer. El nen pateix lessions molt greus i es troba ingressat a l'Hospital Vall d'Hebron de Barcelona. La Generalitat se n'ha fet càrrec.

A l'aeroport de Barcelona els treballadors de terra de la companyia Iberia tornaran a la vaga aquest cap de setmana. Aquest dijous ha acabat sense acord una altra reunió de mediació entre les parts. Vueling, l'aerolínea més afectada, ha cancelat 112 vols.

En matèria política Esquerra Republicana de Catalunya intenta calmar les aigües amb Junts per Catalunya. ERC veu compatible la confrontació democràtica amb l'Estat i la negociació. Malgrat tot continuen sense descartar eleccions com a resposta a la sentència del procés.

Sobre la seguretat a Barcelona el conseller d'interior, Miquel Buch, diu que demanaran formalment al ministeri de l'interior un enduriment del codi penal per als reincidents.

En clau esportiva, l'Espanyol se situa més a prop de la fase de grups de la Lliga Europa després de guanyar 3 a 1 el Zorya Lugansk ucrainès. El partit de tornada serà dijous vinent.
 

Cataluña Informativos
Más opciones