Cataluña Informativos   Edició Matí Catalunya 1ª hora - 11/08/20 11/08/2020 15:01

A partir d'avui els bars i restaurants de Lleida i altres sis municipis del Baix Segre poden tornar a servir a l'interior amb el 50% de l'aforament permès. El Diari Oficial de la Generalitat ha publicat la modificació en la mesura que fins ara només els permetia servir a les terrasses. Era la principal demanda dels municipis de la zona que ara celebren el canvi però creuen que arriba tard.

Les mesures anticovid també condicionen la recollida de la poma que tot just comença a Girona. S'han habilitat un hostal i dues cases de colònies a l'Empordà per acollir als temporers que no tinguin espai per fer un aïllament correcte i es separarà els treballadors en grups estables de convivència.

Catalunya ha sumat en les últimes hores 863 positius de coronavirus i 5 defuncions; baixa el risc de rebrot i la velocitat de transmissió i continuen fent-se testos massius a Vilafranca del Penedès i Santa Coloma de Gramenet.

De l'ambit polític, el president Quim Torra i el seu grup Junts per Catalunya pressionen al cap del Parlament, Roger Torrent, per a què la cambra catalana publiqui íntegrament les propostes aprovades al ple sobre la monarquia on finalment s'han suprimit els aspectes que els lletrats van dir que eren contraris als advertiments del Tribunal Constitucional.

En clau esportiva el Barça comença a preparar avui el partit de Champions que jugarà divendres vinent contra el Bayern de Munich.

Cataluña Informativos
Más opciones