Cataluña Informativos   Edició Matí Catalunya 1ª hora - 05/08/20 05/08/2020 14:55

Salut farà a partir d'avui i fins dissabte unes 9.000 proves PCR per detectar persones positives en coronavirus a Sabadell, Terrassa i Ripollet; els municipis del Vallés Occidental on s'ha detectat un increment de casos en les últimes setmanes i on el risc de rebrot continua sent elevat. L'objectiu és evitar haver de prendre noves restriccions.

NISSAN i els sindicats fan un últim intent per trobar un acord de cara al tancament de les plantes a Barcelona. El termini acabava a mitjanit, però sabem que les converses continuen a aquesta hora.

L'atur baixa a Catalunya per primer cop des de l'inici de la pandèmia. Ho ha fet en més de 15.000 persones. El govern es mostra optimista però els sindicats alerten sobre l'elevada temporalitat dels contractes signats.

Sobre la sortida d'Espanya de Joan Carles primer el president de la Generalitat, Quim Torra, ha demanat l'abdicació del seu fill Felip sisè.

Vicente Moreno és el nou entrenador de l'Espanyol, avui serà presentat de manera oficial. Procedent del Mallorca arriba amb l'objectiu de tornar l'equip a primera divisió.

Cataluña Informativos
Más opciones