Cafè d'idees a Ràdio 4   Dolors Montserrat, portaveu del PP al Parlament Europeu 26/10/2020 29:58

Gemma Nierga entrevista Dolors Montserrat. La portaveu del Partit Popular al Parlament Europeu destaca que els ajuts europeus exigeixen unes accions per part dels governs receptors, i ara és l'executiu espanyol qui ha de complir aquests requisits. Afirma que dins Europa, el govern d'Espanya és el país que pitjor ha gestionat la pandèmia i qui té les pitjors dades econòmiques. I ha criticat que Sánchez hagi plantejat un estat d'alarma a sis mesos vista, i ha insistit que va arribar tard a l'hora de prendre mesures.

Sobre la moció de censura de VOX contra el govern, partit amb què Casado va trencar ponts al no donar-hi suport, Dolors Montserrat ha insistit que el PP governa amb C's en algunes comunitats autònomes, i VOX ha donat suport, però no tenen càrrecs.

Parlant de política espanyola, segons Montserrat "ha quedat demostrat" que la moció de censura contra Rajoy estava basada en una mentida. Acusa el govern de l'estat d'estar "agenollat" davant l'independentisme per mantenir-se en el poder i farà totes les concessions que calgui, sigui indults o pressupostos. Preguntada per la imputació de Jorge Fernández Díaz, defensa "la presumpció d'innocència" i assenyala el cas de Podemos.

Per finalitzar, i parlant del conflicte català i la seva possible solució, s'ha mostrat ferma: "s'ha de resoldre amb la llei", ha reiterat.

Cafè d'idees a Ràdio 4
Más opciones