Enlaces accesibilidad
arriba Ir arriba
Menú musical

La lluvia

Este Menú Musical lo hemos dedicado a LA LLUVIA, algo que escasea en los últimos tiempos y que es muy necesaria. La lluvia ha inspirado canciones de lo más variopintas, aunque predominan las que asocian la lluvia a la melancolía y la tristeza, incluso a las lágrimas por cuestiones amorosas. Pero también hay canciones divertidas, comprometidas, poéticas y optimistas. "¡Oh, lluvia silenciosa que los árboles aman y eres sobre el piano dulzura emocionante; das al alma las mismas nieblas y resonancias" (Federico García Lorca)

Miriam Tortosa i Dolo Beltran han presentat un 'Punts de vista' molt especial on Tània Sarrias ha entrevistat a Susan Sarandon des de la cerimònia dels Premis Sant Jordi, on l'actriu ha recollit el premi d'honor de Cinematografia.

A més, la cantant Mar Grimalt ha presentat el seu primer disc 'Espurnes i coralls' i Paula Hergar ha fet la seva secció de Sèries. 

La guitarra flamenca vuelve a ser protagonista, ahora, con Juan Habichuela Nieto, el más joven de la prolífica familia de los Habichuela. Saca un nuevo disco al mercado dedicado, en esta ocasión, al poeta Federico García Lorca. Su título: "Ocho Abrazos a Lorca".

Recibimos en nuestra cuenta atrás a José Otero, Kenzy (Megara), Sofia Martín y Sharonne para hablar de lo que de verdad nos interesa: los cotilleos del Benidorm Fest. ¿Hubo líos entre los participantes? ¿Cómo fueron las fiestas? Además, empezamos los análisis de la segunda semifinal del festival con nuestra mesa de expertos. ¿Se te ocurre un planazo mejor?

La música conduce nuestros primeros pasos radiofónicos. Comenzamos semana en Gente despierta trasnochando y adentrándonos en la vida de Blanca Paloma, nuestra representante en Eurovisión con el tema "Eaea". También contamos con la voz del compositor, José Pablo, que nos ayudará a conocer este trabajo conjunto, su recorrido por Europa y alguna que otra primicia.

Resum rograma especial de Sant Jordi en directe des de Plaça Catalunya. L'actor i director de teatre Àngel Llàcer ha presentat l'obra 'El Temps i els Conway' i doble actuació del cantant i compositor Ramon Mirabet. La directora i guionista Marta Lallana i el guionista Álvaro Augusto han presentat la sèrie documental 'Terenci: la fabulación infinita' i Vicky Luengo ha parlat del BCN Film Fest. Finalment, Almudena Ariza ha explicat en què consistirà la sèrie documental 'Españoles en conflictos'.

Resum de la retransmissió del concert commemoratiu del 25è aniversari de la primera edició del diari Avui, el 23 d'abril del 1976, celebrat el 23 d'abril del 2001 al Palau Sant Jordi de Barcelona. Les actuacions són 25 duets de músics catalans, amb algunes excepcions, d'estils diferents. Entrevistes a càrrec de Francesc Cruanyes. Realització de Jordi Solanas, i producció de Salvador Fabregat. Emès a la Segona cadena el 24/04/2001

Concert de la Companyia Elèctrica Dharma a Zeleste. Interpreten Incursió I, Catalluna, Innana, La Mediterrània se'ns mor, La croada dels nens, La gent vol viure en pau, Alexia, Patum Mic Craspufmerdac, Correfoc. Realització de Mercè Vilaret i producció d'Alfonso Hortelano. Emès a la Segona cadena el 30/04/1992

Jordi Batiste canta 'El noi dels cabells llargs', 'Only You', 'Cristal Hotel'. Entrevista a Jordi Batiste (Alias 'Rocky Muntanyola'). Entrevista a Alex Tara, guanyador del VI Festival Internacional de la Cançó 'Grand Prix' de París. Companyia Elèctrica Dharma 'Marxa Aràbiga', 'Sants Impotents'. Àngel Casas comenta notícies de la Dharma. Festival 'Ya Llego La Rumba' al Palau d'esports de Barcelona. Actuacions de Gato Pérez, Rumba Tres i Peret. Grup Camel. Marina Rossel al Romea. Fragment de Bob Seeguer. Repàs històric de John Martyn i actuació. Entrevista a Lluís Ferrer, director de l'Orquestra Maravella. Entrevista a Gay Mercader de Gay and Company

Musical monogràfic dedicat a la Companyia Elèctrica Dharma que interpreten 'El comte Tallaferro', 'La presó de Lleida', 'Catalluna' i 'El testament d'Amèlia'. Maite Martín, convidada. Guió de Josep Casemajor, coordinació de Cati Barranco, decoració de Lluïsa Cahué, il·luminació de Salvador Sumsi, producció d'Isidre Prous i realització de Gerard Miró. Emès el 15/04/1983

Reportatge de Maria Josep Màlia per a Giravolt (segona etapa), sobre el 20è aniversari de la Companyia Elèctrica Dharma, amb declaracions dels germans Josep, Joan, Lluís i Maria Fortuny i l'altre component del grup, Carles Vidal. Repassen la seva trajectòria fins al moment, les actuacions a televisió, la mort del seu germà Esteve i que van deixar de tocar i el retor. Parlen de les actuacions a Madrid i a París i la gira del 1992 als Estats Units. Emès a la Segona cadena el 17/04/1994.