Enlaces accesibilidad
arriba Ir arriba

L'acusat per distintes agressions sexuals a Menorca, a la presó. Continuen els retards als aeroports de les Balears per la protesta dels controladors. L'atleta eivissenc Felipe Vivancos aquest cap de setmana s'ha proclamat campió d'Espanya de 110 metres tanca.El jutge decreta presó per a l'exgerent de l'IBATUR, Juan Carlos Alía, acusat d'haver cobrat comissions il·legals. La conselleria redueix la freqüència del metro per retallar despeses. Avui, manifestació contra el "botellón", organitzada per veïnats i comerciants de Palma. A l'espai d'estiu parlarem del concert de Chucho Valdés i de la desfilada Adlib. Jorge Lorenzo fa segon al Gran Premi d'Alemanya: hi suma 20 punts més i es consolida com a líder de MotoGP. Màxima de 31 graus i cel estirat rebran la festa de Santa Margalida, que ençata la calor d'estiu.

Els controladors aeris neguen que es faci una vaga d'amagat, i justifiquen la manca de personal per baixes mèdiques. El Delegat del Govern anuncia que la Fiscalia investigarà aquestes baixes que perjudiquen als usuaris del transport aeri. 15 Associacions comercials de Palma convoquen un Botellot a Cort per protestar per aquest costum dels joves.

Encara hi ha problemes de subministrament d'aigua a Llucmajor. Pesca tradicional a la moruna a Cabrera. El jutge dicta una fiança de 100 mil euros per a l'empresari audiovisual Guillem Deià. El relleu de Raul Burillo com a delegat de l'Agència Estatal Tributària causa polèmica.La principal preocupació dels ciutadans de les Balears és la desocupació, segons el CIS.L'incendi d'una empaquetadora crema quasi dues hectàrees al Mercadal. Jorge Lorenzo i Valentino Rossi es disputaran el gran premi d'Alemanya de Moto GP. Laudrup diu que Aduriz serà mal de substituir.

L'informe de Destrucció a Tota Costa de Greenpeace senyala a Balears com la comunitat autònoma on més s'ha ocupat territori de costa i platges. El Consell de Govern es mostra prudent a l'hora de valorar l'enquesta del CIS que afirma que quatre de cada 10 balears aprova la gestió del president Antich.

Torna l'aigua a les urbanitzacions de Llucmajor. Passen a disposició els detinguts de la segona fase de l'operació passarel·la. Els empresaris del passeig Marítim de Palma diuen que l'ordenança contra el botellón arribarà tard. Baleària admet que les navilieres varen vendre bitllets per sota del preu de cost entre els anys 2007 i 2008. Els fabricants i distribuïdors de productes químics de Mallorca temen quedar desproveïts. Barcelona acull l'obra "Barceló abans de Barceló" a l'Arts Santa Mònica. Aduriz se'n va al València. Valentino Rossi torna a la competició.

L'ordenança de l'Ajuntament de Palma per regular el botellot prohibirà als menors beure alcohol a la via pública. La Guàrdia Civil d'Eivissa arresta l'imam de la mesquita de Sant Antoni, acusat de maltractaments i lesions a 12 alumnes de l'escola corànica.

L'Ajuntament de Palma vol controlar el botellón. Segona fase de l'operació passarel·la. A Llucmajor continuen sense aigua. Iniciat el judici per contaminació de la benzinera de Santa Gertrudis. Un treballador morí ahir en la de construcció del dic de Ciutadella. El Govern arrenca la campanya de neteja de l'aigua de bany. Tot el glamur de l'alta costura, aquest estiu, a Formentor. Aduriz podria deixar el Mallorca. El TSJB recomana no concedir l'indult a Bartomeu Vicens.

Dos empresaris proveïdors de la Conselleria de Turisme a la passada legislatura son interrogats per un possible delicte de corrupció. El Metro de palma reduirà a la meitat les seves freqüències per limitar la despesa del Servei Ferroviari de Mallorca. Més de 60.000 persones de Balears es troben en situació de risc social.

El PP es vol personar en el cas Palma Arena. Unió Mallorquina vol que es prohibeixi el vel islàmic a Palma. Les urbanitzacions costaneres de Llucmajor no tenen aigua fa 4 dies. Els preus augmenten dues dècimes el mes de juny. Els comerciants de Palma són optimistes amb les rebaixes. Les associacions d'empresaris del joc estan en contra del trasllat del Casino a Palma. El pla d'equipaments comercials impedirà que s'obrin botigues als polígons industrials de Menorca. L'assemblea de l'ACB aprova el projecte econòmic del Menorca Bàsquet.

La Fiscalia ha interrogat ex afiliats d'UM, la majoria immigrants, que asseguren varen rebre 80 euros per votar a les eleccions del 2007.

El PP es persona com acusació particular en el cas que investiga la construcció del velòdrom Palma Arena, durant el govern de Jaume Matas. Els comerciants consideren que les rebaixes d'estiu són un fracàs. L'IPC puja dues dècimes el mes de juny. Els preus han pujat, el darrers 12 mesos, un 1,5%.

Celebracions a les Illes de la victòria d'Espanya en el mundial. Reportatge de com visqueren la final a la presó de Palma. Junta de creditors del grup Drac. Fa tres anys de l'enfonsament del Don Pedro. Comencen a construir la variant de Ferreries. 153 nins saharauís han arribat a Mallorca per passar dos mesos de vacances.

Els controladors aeris de Balears critiquen que, Aena no hagi substituït al personal de baixa. Una situació que ha provocat una manca de seguretat en tots els vols.

Un de cada cinc nins de les illes pateix de sobrepès per l¿inadequada alimentació que rep als centres escolars. El Govern estudia el calendari del traspàs de la competència d¿Agricultura i Pesca als Consells.

Tots els grups polítics acorden al Parlament pactar la llei que permetrà modernitzar la platja de Palma. La final del mundial revitalitza els negocis turístics. El Mallorca canvia de propietat. Dispositiu policial especial per a la final del mundial. Expedient sancionador contra tres navilieres per pacte preus. 350 reclamacions a la defensora de l'usuari de la sanitat pública. 22 voluntaris fan feina a la finca de la Trapa. Michael Laudrup aposta per al futbol d'atac.

Acord per la platja de Palma. Els partits polítics es comprometen a aprovar la llei que permetrà la reforma de la platja de Palma. El Mallorca té nova propietat i el diplomàtic Josep Pons és el nou president.

Alerta de calor pel cap de setmana.